Kannatusjäsenet

Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseneksemme

Kannatusjäsenyys on tarkoitettu esim. erilaisille yrityksille ja yhteisöille. 
Jos olet kiinnostunut kannatusjäsenyydestä, ota yhteyttä yhdistykseen jaana.moilanen(at)phomaishoitajat.fi tai p. 0400 305 071

Nykyiset kannatusjäsenemme

AitoHoivan logo

Hoidatko iäkästä omaistasi kotona? Kaipaatko tukea arjen haasteisiin?

Ota hoitoalan ammattlainen tueksesi. AitoHoiva tarjoaa sairaanhoitajan apua terveyteen ja hoivaan liittyvissä kysymyksissä. Teen luotettavia kotikäyntejä sekä sairaanhoidon tarpeisiin (mm.verikokeet, haavat, injektiot,lääkitys) että sijaistus- ja tukikäyntejä iäkkäitä omaisiaan hoitaville. Tarjoan myös säännöllisiä voinnin tarkistuskäyntejä, esim. muistisairaiile, tuoden lisäturvaa omaisille ja heidän läheisilleen.

AitoHoiva tarjoaa iäkkäille omaishoitajille sairaanhoitajan sijaistuskäyntejä kotiin sekä ohjausta ja neuvontaa haastaviin tilanteisiin, jotta voimavaroja riittäisi läheisestä huolehtimiseen. Tarjoan aitoa, kiireetöntä läsnäoloa sekä kokemuksen tuomaa huolenpitoa.  Arvokas vanhuus ja yksilöä kunnioittava hoito on hoivatyöni lähtökohtana. 
Palvelun sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan huomioiden asiakas kokonaisuutena. Palvelutarpeen kartoituskäynti on ilmainen.

AitoHoiva on Ikääntyneiden omaishoidontuen lakisääteisen vapaan palvelusetelituottaja, joten omaishoidon sijaistuksen kotona voi maksaa PHHYKY:n palveluseteleillä.

Toimialueena Orimattila,Lahti,Nastola. Muu Päijät-Häme sopimuksen mukaan.

Lisätietoa palveluista sekä hinnoista AitoHoivan kotisivuilta www.aitohoiva.fi tai 
p. 044-9771236/ sh Tiina Wahlfors
S-postiosoite tiina(at)aitohoiva.fi
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠*************************************************************************************

Siirry Asiakkalan apteekin sivustolle.

Asikkalan apteekki

Rusthollintie 1, 17200 Vääksy 
Puh. (03) 874 800
AUKIOLOAJAT: Arkisin 9:00 - 17:30 Lauantaisin 9:00 - 14:00

asikkalan.apteekki@apteekit.net

www.asikkalanapteekki.com

************************************************************************************

Siirry Dilan sivustolle.

Dila

Me teemme Dilassa työtä Hyvän elämän puolesta, vuoden jokaisena päivänä. Niin, että palvelujamme käyttävien ihmisten toiveet tulevat kuulluiksi. Haluamme kohdata jokaisen ihmisen aidosti ja tarjota erinomaisia palveluja.

Diakonialaitos Lahti - Vuorikatu 4, 15110 Lahti  
Tiedustelut - puh. 040 661 9863

www.dila.fi

************************************************************************************

Siirry Esperin sivustolle.

Esperi Hoivakoti Laune, Lahti

Tarjoamme turvallista asumista ja hyvää hoivaa ikäihmisille, elämän kaikkiin hetkiin. Hoivakoti Launeen palveluihin kuuluu vakituisen asumisen ohella lyhytaikainen virkistävä ja kuntouttava asumispalvelu, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaisen loman ajaksi tai sairaalasta kotiutumisen tueksi. Haluamme tukea omaishoitajien jaksamista arjessa ja tarjota omaiselle hengähdyshetken.

Lisätietoa Launeen monipuolisista palveluista antaa yksikönjohtaja Kaija Julkunen, kaija.julkunen@esperi.fi. Lyhytaikaspaikoista voit tiedustella tiiminetää Emma Kivikoskelta, 050 591 5983, emma.kivikoski@esperi.fi.  

 Hoivakoti Launeen nettisivut
************************************************************************************

Siirry Ettonetin sivustolle.

Ettonet Oy

Ettonet Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen hyvinvointialan yritys. Mallistomme mahdollistaa seniorikansalaiselle sekä toimintaesteisille ihmisille itsenäisen ja turvallisen elämän omassa kodissaan tai erilaisissa palvelutaloissa. Samoilla tuotteilla palveluntuottajat sisustavat tilansa toimiviksi ja viihtyisiksi.

Ettonet Oy on huomioinut ergonomiset lähtökohdat omissa tuoteratkaisuissaan. Niiden avulla voitte rakentaa asunnoistanne arkielämän toimintaa tukevan. Huolimatta tuotteissa olevista aputoiminnoista, asuinympäristö on kodikas ja viihtyisä.Tuotteiden suunnittelussa käytetään suomalaista muotoiluosaamista ja valmistustaitoa. Tuotehankinnoissa pyrimme työllistämään sosiaalisten työpajojen osaajia.

www.ettonet.fi

************************************************************************************

Siirry Fysios Lahden sivustolle.

Fysios Lahti

Tervetuloa uuden ajan fysioterapiaan!

Suomessa on yli miljoona ihmistä, jotka kärsivät erilaisista niska- ja hartiaseudun ja selän kivuista. Useimmiten ongelmista pääsee eroon oikeanlaisella fysioterapialla. Kaikki huippuammattilaisemme ovat sitoutuneita auttamaan ja olemaan tukenasi 24/7. Fysioksessa tapaat oman fysioterapeuttisi, joka selvittää syyt ongelmiisi. Perusteellisen tutkimuksen pohjalta aloitetaan hoitojakso ja laaditaan yksilöllinen fysioterapiasuunnitelma. Kotona tehtäviä harjoitteita varten saat avuksesi ainutlaatuisen Fysios-mobiiliapplikaation, joka muistuttaa ja motivoi sinua - näin pääset varmemmin tuloksiin. Hoitojakson lopuksi saat ohjeet samankaltaisten oireiden ennaltaehkäisyyn tulevaisuudessa. Tätä kaikkea on uuden ajan fysioterapia.

Fysios Lahti, Vuorikatu 4, 15110 Lahti    Puh. 010 237 700

Fysios Lahti

************************************************************************************

Helppy Oy:n logo, josta pääsee heidän kotisivuilleen.

Hoivapalvelu Helppy - Omaishoitajien ja ikäihmisten tukena 

Hoivapalvelu Helppy auttaa suurella sydämellä, kun tarvitsette apua kotiin aina samalta nimetyltä avustajalta tai hoitajalta. 
Meiltä saatte tukea kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa: Lahti, Heinola, Hartola, Hollola, Asikkala, Iitti, Kärkölä, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Palvelemme myös omaishoidon palvelusetelillä.

Tarjoamme Päijät-Hämeen Omaishoitajat Ry:n jäsenille veloituksettoman tutustumiskäynnin.  Annamme myös omaisille ilmaiseksi neuvontaa.

Voitte olla meihin yhteydessä soittamalla numeroon 010 299 8 299  tai sähköpostitse info@helppy.fi niin keskustellaan yhdessä siitä, millaista apua tarvitsette. 
www.helppy.fi
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠*************************************************************************************

Siirry Hemmi Kodit Oyn sivustolle.

Turvallinen ja Toimiva Koti HEMMI kodit Oy


Kodin muutostyöt ja hoiva, yksi numero(020 7120540), kaikki palvelumme.

Meiltä löytyy apuvälineet, tarvikkeet sekä kalusteet asiantuntijoiden avustuksella. Esteettömyys-,hoiva-turva-sekä tarvikekartoitukset, asennus- ja muutostyöt, sekä ratkaisut asiakaslähtöisesti. Yksityistalouksille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille.

Kysy lisää: Hemmi Kodit Oy

************************************************************************************

Siirry Hertsenicin sivustolle.

Hertsinic

Tule ja koe rentoutumisen taso! Neurosonic perustuu sensooriseen kudossimulaatioon, hyvin matalataajuiseen  siniaalto-värähtelyyn, joka kohdistetaan samanaikaisesti koko keholle tai halutulle alueelle erikseen. Stimulaatio on äärimmäisen rentouttavaa fyysisesti ja psyykkisesti. Kyseessä on tutkitusti tehokas, turvallinen ja sivuoireeton hoitomuoto.
Neurosonic- divaanimenetelmällä voidaan edistää mm. unen laadun parenemista, stressin lievitystä ja lihasjännityksen lievittämistä, verenkierron edistämistä, turvotuksen lievittämistä, jännityspäänsäryn poistoa ja migreenin lievitystä sekä fyysistä ja psyykkistä palautumista.

Ensimmäinen hoitokerta on maksuton. Omaishoitajalle ja hoidettavalle alennus hoidoista 25 %.

Vesijärvenkatu 11 C, Lahti (huone nro 421) p. 044 244 8037 E-mail: kalevi.laaksonen@phnet.fi
varaukset myös: https://www.kalevilaaksonen.fi/
Lisätietoja osoitteesta: www.neurosonic.fi

*******************************************************************************************

Hoivamme logo

Hoivamme Lahti

32-paikkainen Hoivamme Lahti aukeaa asukkaille huhtikuun 2024 aikana.

Hoivamme on kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on osin työntekijöidensä omistama. Teemme asiat aidosti yhdessä. Siitä syntyy välittävä arki. 

Hoivamme Lahti on 32-paikkainen, ikääntyneiden uusi hoivakoti Lahden Mukkulassa. Se tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille. Meille pääsee myös lyhyemmille palvelujaksoille esim. omaishoidon vapaa jaksoille tarpeen niin vaatiessa. 

Jokaisella asukkaalla on oma yksityinen huone sekä kylpyhuone-wc. Huoneen sisustamiseen saa itse vaikuttaa tärkeillä muistoilla ja huonekaluilla. Hoivahuoneen varusteluun kuuluu mm. hoivavuode, yöpöytä, vuodevaatteet, kaappi, verhot, yleisvalaistus. Asukkaidemme käytössä on myös talon apuvälineitä sekä hoitajakutsu-rannekkeet.

Päivät viihdytään yhteisissä tiloissa, joissa on tarjolla seuraa ja tapahtumia jokaisen oman kiinnostuksen ja jaksamisen mukaan. Arki muodostuu siis sopivassa suhteessa omasta rauhasta ja yhdessä tekemisestä.

Meillä työskentelee moniammatillinen henkilökunta lähihoitajia, sairaanhoitajia, laitoshuoltaja, kokki sekä hyvinvointialueen nimeämä oma lääkäri.

Talossamme on myös oma kokki, joka valmistaa herkullista kotiruokaa talon asukkaille. Ruokailuhetket ovat asukkaidemme arjen tähtihetkiä, ja ruokalistoja suunnittelemme yhdessä asukkaidemme kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Hoivamme Lahteen ja sopimaan mahdollista hoivajaksoa meille!

Ystävällisin terveisin,
Anne Koivuluoma
Hoivakodin johtaja
Hoivamme Lahti
Kilpiäistentie 3a,
15240 Lahti
anne.koivuluoma@hoivamme.fi
p: 050-562 6886
*************************************************************************************

Siirry Huilin sivustolle.

Hollolan palvelutaloyhdistys Huili ry

Palvelutalo Huili tarjoaa asumispalveluita sekä erilaisia virikkeellisiä tilaisuuksia ja tapahtumia toiminta-alueensa ikääntyneille asukkaille. 
Hollolan palvelutaloyhdistys Huili ry Terveystie 25, 15870 HOLLOLA
puh. (03) 8758 200 
www.huili.fi

************************************************************************************

Humana logo

Humana Kotikylä Tuulikoti, Lahti

Tuulikoti on kaunis ja turvallinen koti, jossa ikäihminen saa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Se sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Lahden Myllypohjassa, vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Tarjoamme kotona asuville ikäihmisille kokonaisvaltaista vireyttä vaalivaa lyhytaikaista hoitoa ja päivähoitoa omaishoitajien vapaiden ajaksi Lahden Kotikylä Tuulikodissa. Järjestämme päivään fyysistä toimintakykyä ja aivoterveyttä ylläpitäviä ja parantavia harjoituksia yksilölliset tarpeet huomioiden.

Yhteystiedot: Coronaria Kotikylä Tuulikoti, Pitkämäenkatu 2, 15300 LAHTI

Palveluesimies Päivi Kultanen Puh. 050 301 1126

Humana Kotikylä Tuulikoti

************************************************************************************

Siirry Iitu Palveluiden sivustolle.

Iitu Hoiva- ja hyvinvointipalvelut Oy

Iitu Palvelut on Lahden seudulla palveluja tarjoava paikallinen yritys. Tarjoamme palveluitamme vanhuksille, omaishoitajille ja lapsiperheille sekä erityistä tukea tarvitseville eli kehitysvammaisille ja muille erityisdiagnoosin saaneille, joihin olemme erityisesti erikoistuneet.

Tarjoamme omaishoidon sijaistusta kotiin tuotavana palveluna Päijät-Soten palvelusetelillä vanhuksille sekä alle 65-vuotiaille.

Työtämme ohjaa vahva asiakaslähtöisyys ja ihmisläheisyys. Olemme saaneet paljon kiitosta työstämme kun monet asiakkaamme ovat vihdoin löytäneet palveluntarjoajan, jonka palveluun pystyy luottamaan.

Vuoden 2020 lopussa tehdyssä asiakastyytyväisyyskyselyssä meitä luonnehditaan sanoilla "ihmisläheinen", "ammattimainen", "iloinen asenne", "aina sama tuttu henkilö tulee täsmällisesti sovittuun aikaan", "asiakaslähtöinen", "joustavaa", "palvelun henkilökohtaisuus", "yksilöllinen palvelu", "turvallinen", "luotettava" ja "välittävä". **** Asiakkaiden kommentteja: "Omaishoitajan oma aika antaa jaksamisen eväitä reppuun ... Kiitos Iitun upeat naiset kun olette" **** "Mahtavaa palvelua ja voi huoletta jättää lapsen heidän hoiviinsa!" **** "Lämmintä, ystävällistä ja henkilökohtaista apua arjen haastavaan hetkeen. Suurkiitokset teille kaikille ja erityisesti Tiinalle!". ****

Asiakaslupauksiimme kuuluu tarjota kaikille asiakkaillemme muutaman hoitajan pientiimin, jotka ovat kaikki asiakkaalle tuttuja ja jotka vuorottelevat tarpeen mukaan. Jos on tarvetta lisätä pientiimiin uusi hoitaja, tuomme uuden pienhoitotiimin jäsenen ensin tutustumaan asiakkaalle jo aiemmin tutun hoitajan mukana, jotta asiakas voi rauhassa tutustua uuteen henkilöön ja hyväksyä hoitotiimin uuden jäsenen. Ikinä luoksesi ei tule kylmiltään henkilö, jota et ole aiemmin tavannut.

Palveluamme pääset seuraamaan Facebook -sivuiltamme www.facebook.com/iitupalvelut, jonne päivitämme aina tekemisiämme asiakkaiden kanssa. Tervetuloa iloiseen asiakasjoukkoomme!

Puh. 050 302 5671 asiakaspalvelu@iitupalvelut.fi

www.iitupalvelut.fi

www.facebook.com/iitupalvelut

************************************************************************************

Kotisiivous- ja kotiapupalveluita Suurella sydämellä vuodesta 2002

Kaipaatko apua ja tukea arkeesi? Saat meiltä arvolisäverottomia kotiapu- ja kotisiivouspalveluita helpottamaan omaishoitajan arkea. Huolettoman ja luotettavan palvelun toteuttaa aina sama, koulutettu Kotirinki-yrittäjä.

Kotiapukäynti on säännöllinen palvelu, jonka aikana avustamme asiakasta niissä arkipäivän askareissa, joissa asiakas tarvitsee apua kuten esimerkiksi yhteiseen ruoanlaittoon, kauppareissuun ja ulkoiluun. Käyntien sisältöä voidaan muokata asiakkaan sen hetkisen tarpeen mukaisesti. Kotisiivoukset voidaan toteuttaa joko säännöllisenä palveluna tai kertapalveluna. 

Saat säännöllisen kotisiivouksen ensisiivouksesta tai kotiapupalvelun (väh. 2 x/kk) ensikäynnistä -25% tai kertasiivouksesta -10% etukoodilla: JÄSENETUUS

Palvelumme on saatavilla Päijät-Hämeen hyvinvointialueella. Tarjoamme palvelujamme myös palvelusetelillä.

Tutustu palveluihimme osoitteessa www.kotirinki.fi

Mikäli sinulle on kysyttävää tai haluat tarjouksen, niin ota yhteyttä numeroon 010 425 3905, niin selvitetään yhdessä, mikä palvelumme auttaisi parhaiten.  

*************************************************************************************

Siirry Kotona Asustaen sivustolle.

Kotona Asuen Seniorihoiva

Tarjoamme laadukkaita ja kotimaisia hoivapalveluita seniorin arkeen, henkilökohtaiseen avustamiseen, seuranpitoon, alzheimer- ja dementiahoivaan, sairaalasta kotiutumiseen ja omaishoitajan lomitukseen. Asiakasta avustaa aina sama hoivanantaja, jotta turvallisuuden tunne ja luottamussuhde saadaan rakennettua. Palvelu suunnitellaan yksilöllisesti toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Voit tilata maksuttoman palvelutarpeen kartoituksen nettisivuiltamme tai soittamalla suoraan toimistoomme.


Annamari Tuominen p. 050 577 3395
Palvelupäällikkö
Kotona Asuen Seniorihoiva, Askonkatu 9 A, 15100 LAHTI
www.KotonaAsuen.fi

************************************************************************************

Lahden Lähimmäispalvelu Ry 

Lahden Lähimmäispalvelu Ry on ikääntyville lahtelaisille toimintaa ja palveluja tarjoava yleishyödyllinen yhdistys. 

Kotipalvelumme kokenut ja osaava henkilökunta on valmiina, kun tarvitset arjessa apua, hoivaa tai tukea kotona asumiseen. Asiakkaanamme sinä päätät, minkälaisia palveluja tarvitset ja toivot elämääsi. Meiltä saat myös hoitajan omaishoidon sijaisuuksia tekemään. 

Etsitkö toimintaa elämääsi arjen virkistykseksi? Kaupunginosakerhoja järjestetään eri puolilla Lahtea. Kerhoesitteestä löytyy tiedot tarjolla olevasta ohjelmasta, tapahtumista ja retkistä.

Vapaaehtoistoiminta tuo iloa ja merkitystä kaikille osallisille. Yhdistyksemme tarjoaa monipuolista tekemistä ihmisläheistä harrastusta etsiville sekä ystäviä seuraa kaipaaville.

Yhdistyksemme koordinoi Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkostoa. Verkosto kokoaa yhteen alueellamme vapaaehtoistoimintaa organisoivat ja vapaaehtoisvoimin toimivat tahot.

Tule mukaan elämänmakuisiin hetkiin!

Kysy lisää: 
Yhdistyksestä: 
toiminnanjohtaja Jonna Piipponen-Karkulowski puh. 050 340 2746

Kotipalvelusta: 
palveluohjaaja Maritta Rahunen ph. 050 342 9965

*************************************************************************************

Lahden Upseerikerho

Lahden Upseerikerho on yksi Lahden vanhimmista ravintoloista. Hennalassa sijaitseva komea tiilirakennus on täynnä tarinoita, joita kuulemalla tutustuu samalla palaan Suomen historiaa.
Perheyrityksen omistuksessa olevalla Upseerikerholla on nykyään lounasta torstaisin klo 11–14. Muina aikoina ravintolan ovet aukeavat tilauksesta. Viime aikoina on järjestetty erilaisia tapahtumia kuten musiikki-iltoja ja sunnuntailounaita.  

Lahden Upseerikerhon upeat tilat palvelevat mitä erilaisempien yksityis- ja yritysjuhlien järjestämisessä. Pienet ja suuremmatkin juhlat tehdään räätälöiden asiakkaiden toiveet huomioon ottaen. Upseerikerho on ainutlaatuinen kohtaamispaikka, jossa asiakas on etusijalla.


Päijät-Hämeen Omaishoitajat Ry:n jäsenet saavat kaikista ostoksista – 20 % alennuksen näyttämällä jäsenkorttia.


Yhteystiedot:
Yrittäjä: Virpi Kesonen
Lahden Upseerikerho
p. 044 333 1221
upseerikerho@upseerikerho.fi
www.upseerikerho.fi

*************************************************************************************

Siirry Oiva Ajan sivustolle.

OivaAika

Omaishoitajille ja -hoidettaville sekä ikäihmiselle tarkoitettu lomakohde, jossa on mahdollisuus levätä, liikkua ja kohdata samassa elämänvaiheessa olevia ihmisiä.

Marianne Rintala palvelukoordinaattori Palvelukeskus Vaahtera Oy / OivaAika p.050 514 3223

www.oivaaika.fi

*******************************************************************************************

Siirry Onnenkiven sivustolle.

Onnenkivi Palvelut Oy

Luotettavaa, laadukasta ja lämminhenkistä kotihoitopalvelua.

Yritykseni arvoja ovat: Luottamus ja rehellisyys, vastuullisuus ja välittäminen, ammatillisuus ja kunnioitus.
Pidän tärkeänä myös asiakkaiden itsemääräämisoikeutta.

Toimin Asikkalan, Padasjoen, Heinolan, Lahden ja Hollolan alueella.

Palvelusetelin tuottaja Oivan alueella (Asikkala, Padasjoki, Hollola) sekä Lahdessa.

Onnenkivi Palvelut Oy
Pia Oksanen
Vesijärvenkatu 42 as 11
15140 Lahti
Puh: 050 3368080
pia.oksanen@onnenkivi.fi
www.onnenkivi.fi

************************************************************************************

Siirry Salpauselän Naisvoimistelijoiden sivustolle.

Salpausselän Naisvoimistelijat ry

Tervetuloa mukaan harrastamaan!

www.salpausselannaisvoimistelijat.net

puheenjohtaja@salpausselannaisvoimistelijat.fi

sihteeri@salpausselannaisvoimistelijat.fi

************************************************************************************

LUOTETTAVAA APUA ARJESSA SELVIYTYMISEEN!

Teitä auttaa luotettava, joustava, iloinen, reipas ja ammattitaitoinen aviopari. Meille on tärkeää asiakaslähtöinen työskentely ja kodin kunnioitus. Olemme molemmat työskennelleet alalla yli 15-vuotta ja meille on kertynyt monipuolinen työkokemus ja vahva ammattitaito.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ.

Katja Kemppinen
p. 044 292 0079
-Palvelusetelit
-Saattamis- ja asiointiapu
-Ruoanlaitto, kauppapalvelu
-Koti- ja rakennussiivoukset sekä ikkunanpesut
-Pihatyöt esim. nurmikon- ja pensaiden leikkaus, kukkapenkkien hoito,  
haravointi
-Peseytymisessä avustaminen
-Lasten hoito
-Muut avustustyöt


Petri Kemppinen
p. 044 045 9779
-Kodin muutostyöt, apuvälineet esim. tukikahvat ja luiskat
-Rakennus, remontointi ja suunnittelupalvelut

*************************************************************************************

Siirry Suvanto Caren sivustolle.

Suvanto Care


Suvanto® Hoiva auttaa läheisiä, hoivantarjoajia ja julkista sektoria mahdollistamaan laadukkaan hoivan kotona asumiseen tukea tarvitseville.

Suvanto on vahvasti hoivaprosesseja tukeva, älykkääseen teknologiaan perustuva palveluratkaisu, jota käytettäessä kaikki osapuolet hyötyvät. Pystyäksemme todentamaan Suvanto digihoivan hyödyt, olemme mallintaneet hoivaprosesseja uusiksi teknologiaa hyödyntäen. Uskomme, että pelkällä irrallisella teknologian tuottamisella, ei vaikuttavuutta saada aikaiseksi.

Väestömme ikääntyy, sille emme mahda mitään. Se mitä voimme tehdä, on hyödyntää teknologiaa, jotta ikäihmiset saavat asua omassa kotonaan, mikäli he niin haluavat.

OLLI GÖÖS
Myyntipäällikkö
olli.goos@suvantocare.fi
044 5266 940 www.suvantocare.fi

************************************************************************************'

Siirry Toimelan Palveluiden sivustolle.

Toimela palvelut

Se lämmin kotipalvelu

Toimela on vuonna 1999 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys.

Tavoitteena on tukea vanhuksia, eläkeläisiä ja lapsiperheitä kotona asumisessa. Palveluihimme kuuluu arkipäiväisten asioiden järjestämistä siivoustöistä kotipalveluihin.

Kotityöpalvelumme ovat kodin ja ihmisen arjen aputehtäviä, jotka hoidamme aina hymyssä suin.

Joko olet kuullut? 

Toimela toimii Padasjoella, Lahdessa, Hollolassa ja Asikkalassa!

Toimela ry, Tammitie 3, Padasjoki  

puh. 040 511 1121, email: info@toimelapalvelut.fi

www.toimelapalvelut.fi

************************************************************************************