Kannattajajäsenet

Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannattajajäseneksemme

Kannattajajäsenyys on tarkoitettu esim. erilaisille yrityksille ja yhteisöille. 
Jos olet kiinnostunut kannattajajäsenyydestä, ota yhteyttä yhdistykseen jaana.moilanen(at)phomaishoitajat.fi tai p. 0400 305 071

Nykyiset kannattajajäsenemme

AitoHoivan logo

Hoidatko iäkästä omaistasi kotona? Kaipaatko tukea arjen haasteisiin?

Ota hoitoalan ammattlainen tueksesi. AitoHoiva tarjoaa sairaanhoitajan apua terveyteen ja hoivaan liittyvissä kysymyksissä. Teen luotettavia kotikäyntejä sekä sairaanhoidon tarpeisiin (mm.verikokeet, haavat, injektiot,lääkitys) että sijaistus- ja tukikäyntejä iäkkäitä omaisiaan hoitaville. Tarjoan myös säännöllisiä voinnin tarkistuskäyntejä, esim. muistisairaiile, tuoden lisäturvaa omaisille ja heidän läheisilleen.

AitoHoiva tarjoaa iäkkäille omaishoitajille sairaanhoitajan sijaistuskäyntejä kotiin sekä ohjausta ja neuvontaa haastaviin tilanteisiin, jotta voimavaroja riittäisi läheisestä huolehtimiseen. Tarjoan aitoa, kiireetöntä läsnäoloa sekä kokemuksen tuomaa huolenpitoa.  Arvokas vanhuus ja yksilöä kunnioittava hoito on hoivatyöni lähtökohtana. 
Palvelun sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan huomioiden asiakas kokonaisuutena. Palvelutarpeen kartoituskäynti on ilmainen.

AitoHoiva on Ikääntyneiden omaishoidontuen lakisääteisen vapaan palvelusetelituottaja, joten omaishoidon sijaistuksen kotona voi maksaa PHHYKY:n palveluseteleillä.

Toimialueena Orimattila,Lahti,Nastola. Muu Päijät-Häme sopimuksen mukaan.

Lisätietoa palveluista sekä hinnoista AitoHoivan kotisivuilta www.aitohoiva.fi tai 
p. 044-9771236/ sh Tiina Wahlfors
S-postiosoite tiina(at)aitohoiva.fi


Siirry Asiakkalan apteekin sivustolle.

Asikkalan apteekki

Rusthollintie 1, 17200 Vääksy 
Puh. (03) 874 800
AUKIOLOAJAT: Arkisin 9:00 - 17:30 Lauantaisin 9:00 - 14:00

asikkalan.apteekki@apteekit.net

www.asikkalanapteekki.com

************************************************************************************

Siirry Aurio Hoivan sivustolle.

Aurio Hoiva Oy – Perhe lähelläsi

Aurio Hoivassa tuemme asiakkaitamme pysymään toimintakykyisinä ja elämänmyönteisinä. Olemme perheyritys, joka tuottaa kotisairaanhoitoa, hoidollista päivystystä ympärivuorokautisesti, arjen apua sekä turvapuhelinpalveluja.

Lisätiedot: Jan Olkkonen p.041-5451430,

Nettisivut: www.aurio.fi

************************************************************************************

Siirry Dilan sivustolle.

Dila

Me teemme Dilassa työtä Hyvän elämän puolesta, vuoden jokaisena päivänä. Niin, että palvelujamme käyttävien ihmisten toiveet tulevat kuulluiksi. Haluamme kohdata jokaisen ihmisen aidosti ja tarjota erinomaisia palveluja.

Diakonialaitos Lahti - Vuorikatu 4, 15110 Lahti  
Tiedustelut - puh. 040 661 9863

www.dila.fi

************************************************************************************

Siirry Esperin sivustolle.

Esperi Hoivakoti Laune, Lahti

Tarjoamme turvallista asumista ja hyvää hoivaa ikäihmisille, elämän kaikkiin hetkiin. Hoivakoti Launeen palveluihin kuuluu vakituisen asumisen ohella lyhytaikainen virkistävä ja kuntouttava asumispalvelu, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaisen loman ajaksi tai sairaalasta kotiutumisen tueksi. Haluamme tukea omaishoitajien jaksamista arjessa ja tarjota omaiselle hengähdyshetken.

Lisätietoa Launeen monipuolisista palveluista antaa yksikönjohtaja Kaija Julkunen, kaija.julkunen@esperi.fi. Lyhytaikaspaikoista voit tiedustella tiiminetää Emma Kivikoskelta, 050 591 5983, emma.kivikoski@esperi.fi.  

 Hoivakoti Launeen nettisivut
************************************************************************************

Siirry Ettonetin sivustolle.

Ettonet Oy

Ettonet Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen hyvinvointialan yritys. Mallistomme mahdollistaa seniorikansalaiselle sekä toimintaesteisille ihmisille itsenäisen ja turvallisen elämän omassa kodissaan tai erilaisissa palvelutaloissa. Samoilla tuotteilla palveluntuottajat sisustavat tilansa toimiviksi ja viihtyisiksi.

Ettonet Oy on huomioinut ergonomiset lähtökohdat omissa tuoteratkaisuissaan. Niiden avulla voitte rakentaa asunnoistanne arkielämän toimintaa tukevan. Huolimatta tuotteissa olevista aputoiminnoista, asuinympäristö on kodikas ja viihtyisä.Tuotteiden suunnittelussa käytetään suomalaista muotoiluosaamista ja valmistustaitoa. Tuotehankinnoissa pyrimme työllistämään sosiaalisten työpajojen osaajia.

www.ettonet.fi

************************************************************************************

Siirry Fysios Lahden sivustolle.

Fysios Lahti

Tervetuloa uuden ajan fysioterapiaan!

Suomessa on yli miljoona ihmistä, jotka kärsivät erilaisista niska- ja hartiaseudun ja selän kivuista. Useimmiten ongelmista pääsee eroon oikeanlaisella fysioterapialla. Kaikki huippuammattilaisemme ovat sitoutuneita auttamaan ja olemaan tukenasi 24/7. Fysioksessa tapaat oman fysioterapeuttisi, joka selvittää syyt ongelmiisi. Perusteellisen tutkimuksen pohjalta aloitetaan hoitojakso ja laaditaan yksilöllinen fysioterapiasuunnitelma. Kotona tehtäviä harjoitteita varten saat avuksesi ainutlaatuisen Fysios-mobiiliapplikaation, joka muistuttaa ja motivoi sinua - näin pääset varmemmin tuloksiin. Hoitojakson lopuksi saat ohjeet samankaltaisten oireiden ennaltaehkäisyyn tulevaisuudessa. Tätä kaikkea on uuden ajan fysioterapia.

Fysios Lahti, Vuorikatu 4, 15110 Lahti    Puh. 010 237 700

Fysios Lahti

************************************************************************************

Helppy Oy:n logo, josta pääsee heidän kotisivuilleen.

Hoivapalvelu Helppy - Omaishoitajien ja ikäihmisten tukena 

Hoivapalvelu Helppy auttaa suurella sydämellä, kun tarvitsette apua kotiin aina samalta nimetyltä avustajalta tai hoitajalta. 
Meiltä saatte tukea kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa: Lahti, Heinola, Hartola, Hollola, Asikkala, Iitti, Kärkölä, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Palvelemme myös omaishoidon palvelusetelillä.

Tarjoamme Päijät-Hämeen Omaishoitajat Ry:n jäsenille veloituksettoman tutustumiskäynnin.  Annamme myös omaisille ilmaiseksi neuvontaa.

Voitte olla meihin yhteydessä soittamalla numeroon 010 299 8 299  tai sähköpostitse info@helppy.fi niin keskustellaan yhdessä siitä, millaista apua tarvitsette. 
www.helppy.fi


HemmaKoti logo

Omaishoitaja – kaipaatko apua arjen tueksi?

HemmaKodin Kodin Apuri -palvelu on apuna eri elämäntilanteissa. Voimme auttaa sinua saamaan pienen hengähdystauon arkeesi ja avustaa esimerkiksi läheistäsi yhdessä ulkoillen tai sanomalehteä lukien. 

Palvelun sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti ja palvelu voi sisältää mm. ulkoilua, seuranpitoa, asiointiapua, apua kodin askareissa. Valittavanasi on kolme eri kokoista pakettia ja apua voi tilata kertaluontoisesti, kolmen kuukauden pakettina tai jatkuvana tilauksena.

Päijät-Hämeen Omaishoitajat ry:n jäsenille tarjoamme 10 €:n alennuksen ensimmäisen tilauksen yhteyteen. 

Lisätietoa hinnastosta ja arvonlisäverottomista palveluistamme alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja:

https://info.hemmakoti.com/kodin-apuri/

Asiakaspalvelu 029-1700775 (arkisin klo 8.30-17) 
info@hemmakoti.com

HemmaKoti | Pendola Oy | 3101984-7 |Rautatienkatu 20, 15110 Lahti 

Siirry Hemmi Kodit Oyn sivustolle.

Turvallinen ja Toimiva Koti HEMMI kodit Oy


Kodin muutostyöt ja hoiva, yksi numero(020 7120540), kaikki palvelumme.

Meiltä löytyy apuvälineet, tarvikkeet sekä kalusteet asiantuntijoiden avustuksella. Esteettömyys-,hoiva-turva-sekä tarvikekartoitukset, asennus- ja muutostyöt, sekä ratkaisut asiakaslähtöisesti. Yksityistalouksille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille.

Kysy lisää: Hemmi Kodit Oy

************************************************************************************

Siirry Hertsenicin sivustolle.

Hertsinic

Tule ja koe rentoutumisen taso! Neurosonic perustuu sensooriseen kudossimulaatioon, hyvin matalataajuiseen  siniaalto-värähtelyyn, joka kohdistetaan samanaikaisesti koko keholle tai halutulle alueelle erikseen. Stimulaatio on äärimmäisen rentouttavaa fyysisesti ja psyykkisesti. Kyseessä on tutkitusti tehokas, turvallinen ja sivuoireeton hoitomuoto.
Neurosonic- divaanimenetelmällä voidaan edistää mm. unen laadun parenemista, stressin lievitystä ja lihasjännityksen lievittämistä, verenkierron edistämistä, turvotuksen lievittämistä, jännityspäänsäryn poistoa ja migreenin lievitystä sekä fyysistä ja psyykkistä palautumista.

Ensimmäinen hoitokerta on maksuton. Omaishoitajalle ja hoidettavalle alennus hoidoista 25 %.

Vesijärvenkatu 11 C, Lahti (huone nro 421) p. 044 244 8037 E-mail: kalevi.laaksonen@phnet.fi
varaukset myös: www.kalevilaaksonen.simplesite.com
Lisätietoja osoitteesta: www.neurosonic.fi

*******************************************************************************************

Siirry Mainiokoti Kultakaaren sivustolle.

Mainiokoti Kultakaari

Mainiokoti Kultakaari sijaitsee Lahdessa Launeen perhepuiston laidalla,  rauhallisella ja vehreällä paikalla. Tarjoamme kodissamme hoivapalveluja ikäihmisille, jotka eivät selviä asumisesta ja päivittäisistä toiminnoista ilman ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa. Kultakaari on kodikas, viihtyisä ja esteetön hoivakoti, jossa asukkaamme asuvat omissa asunnoissaan. Osasta huoneista ja kodeista on näkymä lammelle.

Yksikön johtaja
Mia Mäntysaari 
p. 050 447 7803 
mia.mantysaari@mehilainen.fi

Osoite:
Uudenpellonkatu 5
15100 Lahti

www.hoivamehilainen.fi/mainiokoti-kultakaari

************************************************************************************

Siirry Huilin sivustolle.

Hollolan palvelutaloyhdistys Huili ry

Palvelutalo Huili tarjoaa asumispalveluita sekä erilaisia virikkeellisiä tilaisuuksia ja tapahtumia toiminta-alueensa ikääntyneille asukkaille. 
Hollolan palvelutaloyhdistys Huili ry Terveystie 25, 15870 HOLLOLA
puh. (03) 8758 200 
www.huili.fi

************************************************************************************

Humana Kotikylä Tuulikoti, Lahti

Tuulikoti on kaunis ja turvallinen koti, jossa ikäihminen saa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Se sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Lahden Myllypohjassa, vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Tarjoamme kotona asuville ikäihmisille kokonaisvaltaista vireyttä vaalivaa lyhytaikaista hoitoa ja päivähoitoa omaishoitajien vapaiden ajaksi Lahden Kotikylä Tuulikodissa. Järjestämme päivään fyysistä toimintakykyä ja aivoterveyttä ylläpitäviä ja parantavia harjoituksia yksilölliset tarpeet huomioiden.

Yhteystiedot: Coronaria Kotikylä Tuulikoti, Pitkämäenkatu 2, 15300 LAHTI

Palveluesimies Päivi Kultanen Puh. 050 301 1126

Humana Kotikylä Tuulikoti

************************************************************************************

Siirry Iitu Palveluiden sivustolle.

Iitu Hoiva- ja hyvinvointipalvelut Oy

Iitu Palvelut on Lahden seudulla palveluja tarjoava paikallinen yritys. Tarjoamme palveluitamme vanhuksille, omaishoitajille ja lapsiperheille sekä erityistä tukea tarvitseville eli kehitysvammaisille ja muille erityisdiagnoosin saaneille, joihin olemme erityisesti erikoistuneet.

Tarjoamme omaishoidon sijaistusta kotiin tuotavana palveluna Päijät-Soten palvelusetelillä vanhuksille sekä alle 65-vuotiaille.

Työtämme ohjaa vahva asiakaslähtöisyys ja ihmisläheisyys. Olemme saaneet paljon kiitosta työstämme kun monet asiakkaamme ovat vihdoin löytäneet palveluntarjoajan, jonka palveluun pystyy luottamaan.

Vuoden 2020 lopussa tehdyssä asiakastyytyväisyyskyselyssä meitä luonnehditaan sanoilla "ihmisläheinen", "ammattimainen", "iloinen asenne", "aina sama tuttu henkilö tulee täsmällisesti sovittuun aikaan", "asiakaslähtöinen", "joustavaa", "palvelun henkilökohtaisuus", "yksilöllinen palvelu", "turvallinen", "luotettava" ja "välittävä". **** Asiakkaiden kommentteja: "Omaishoitajan oma aika antaa jaksamisen eväitä reppuun ... Kiitos Iitun upeat naiset kun olette" **** "Mahtavaa palvelua ja voi huoletta jättää lapsen heidän hoiviinsa!" **** "Lämmintä, ystävällistä ja henkilökohtaista apua arjen haastavaan hetkeen. Suurkiitokset teille kaikille ja erityisesti Tiinalle!". ****

Asiakaslupauksiimme kuuluu tarjota kaikille asiakkaillemme muutaman hoitajan pientiimin, jotka ovat kaikki asiakkaalle tuttuja ja jotka vuorottelevat tarpeen mukaan. Jos on tarvetta lisätä pientiimiin uusi hoitaja, tuomme uuden pienhoitotiimin jäsenen ensin tutustumaan asiakkaalle jo aiemmin tutun hoitajan mukana, jotta asiakas voi rauhassa tutustua uuteen henkilöön ja hyväksyä hoitotiimin uuden jäsenen. Ikinä luoksesi ei tule kylmiltään henkilö, jota et ole aiemmin tavannut.

Palveluamme pääset seuraamaan Facebook -sivuiltamme www.facebook.com/iitupalvelut, jonne päivitämme aina tekemisiämme asiakkaiden kanssa. Tervetuloa iloiseen asiakasjoukkoomme!

Puh. 050 302 5671 asiakaspalvelu@iitupalvelut.fi

www.iitupalvelut.fi

www.facebook.com/iitupalvelut

************************************************************************************

Siirry Kotona Asustaen sivustolle.

Kotona Asuen Seniorihoiva

Tarjoamme laadukkaita ja kotimaisia hoivapalveluita seniorin arkeen, henkilökohtaiseen avustamiseen, seuranpitoon, alzheimer- ja dementiahoivaan, sairaalasta kotiutumiseen ja omaishoitajan lomitukseen. Asiakasta avustaa aina sama hoivanantaja, jotta turvallisuuden tunne ja luottamussuhde saadaan rakennettua. Palvelu suunnitellaan yksilöllisesti toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Voit tilata maksuttoman palvelutarpeen kartoituksen nettisivuiltamme tai soittamalla suoraan toimistoomme.


Annamari Tuominen p. 050 577 3395
Palvelupäällikkö
Kotona Asuen Seniorihoiva, Askonkatu 9 A, 15100 LAHTI
www.KotonaAsuen.fi

************************************************************************************

Siirry Kirma Hoivan sivustolle.

Kirma Hoiva Oy

Tarvitsetko hyvää hoitoa? Asuuko omaisesi kaukana? Oletko huolissasi kuinka omaisesi pärjää?
Kirma Hoiva Oy tuottaa premium-tason kotisairaanhoitoa sekä kotihoitoa.
Meille on tärkeää, että myös kaukana sijaitsevat omaiset voivat seurata asiakkaan vointia sekä osallistua hoitoon. Tämä tuo turvallisuuden tunnetta ja mielenrauhaa.
Omaisten osallisuus on tärkeää, samoin yhteydenpito omaisen ja hoitajan välillä. Siksi teemme yhteydenpidon helpoksi, asiakkaan ja omaisen toiveiden mukaan.
Tarvittaessa järjestämme videoyhteyden omaisen ja asiakkaan välille.

Yhteystiedot
Kirsti Laakso tai Markku Pasanen
Puhelin: 044 9820 472
Postiosoite: Kirma Hoiva Oy, Karjalankatu 34 LH 1, 15150 Lahti
www.kirmahoiva.fiwww.facebook.com/kirmahoiva/ ja asiakaspalvelu@kirmahoiva.fi

*******************************************************************************************

Siirry Kukkien Kielen sivustolle.

Kukkien Kieli

Teen tilauksestasi yksilöllisiä ja laadukkaita kukkasidontatöitä elämäsi erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Tuotevalikoimaani kuuluvat kukkakimput ja -asetelmat sekä hää- ja surusidonta. Valittavanasi on myös eri kokoisia valmiskimppuja hintoineen. Lisäksi palveluvalikoimaani kuuluu istutussuunnitelmien teko sekä tilojen stailaaminen kasveilla.Toimitan sidontatuotteet lisämaksutta Lahden alueelle haluamaasi osoitteeseen.

Ota yhteyttä!
Nina Torvinen
Puhelin: 0400 830555
Sähköposti: info@ninankukkienkieli.fi tai kukkienkieli@gmail.com tai 
www.ninankukkienkieli.fi
Facebook: Ninan kukkien kieli - kukkasidontaa

*******************************************************************************************

Siirry Medivida Mannakodit sivustolle.

Medivida Mannakodit

MediVida Mannakodit tarjoavat ikääntyneille tehostettua palveluasumista sekä palveluasumista kauniissa miljöössä Sylvöjärven rannalla Nastolassa.

Tehostetun, ympärivuorokautisen palveluasumisen puolella on 30 ja palveluasumisen puolella 27 asukaspaikkaa. Mannakodit ovat täysin päihteetön yksikkö.

Yhteystiedot: MediVida Mannakodit
Heinolantie 506 A, 16100 Uusikylä
www.medividahoiva.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

************************************************************************************

Siirry Oiva Ajan sivustolle.

OivaAika

Omaishoitajille ja -hoidettaville sekä ikäihmiselle tarkoitettu lomakohde, jossa on mahdollisuus levätä, liikkua ja kohdata samassa elämänvaiheessa olevia ihmisiä.

Marianne Rintala palvelukoordinaattori Palvelukeskus Vaahtera Oy / OivaAika p.050 514 3223

www.oivaaika.fi

*******************************************************************************************

Siirry Onnenkiven sivustolle.

Onnenkivi Palvelut Oy

Luotettavaa, laadukasta ja lämminhenkistä kotihoitopalvelua.

Yritykseni arvoja ovat: Luottamus ja rehellisyys, vastuullisuus ja välittäminen, ammatillisuus ja kunnioitus.
Pidän tärkeänä myös asiakkaiden itsemääräämisoikeutta.

Toimin Asikkalan, Padasjoen, Heinolan, Lahden ja Hollolan alueella.

Palvelusetelin tuottaja Oivan alueella (Asikkala, Padasjoki, Hollola) sekä Lahdessa.

Onnenkivi Palvelut Oy
Pia Oksanen
Vesijärvenkatu 42 as 11
15140 Lahti
Puh: 050 3368080
pia.oksanen@onnenkivi.fi
www.onnenkivi.fi

************************************************************************************

Siirry Salpauselän Naisvoimistelijoiden sivustolle.

Salpausselän Naisvoimistelijat ry

Tervetuloa mukaan harrastamaan!

www.salpausselannaisvoimistelijat.net

puheenjohtaja@salpausselannaisvoimistelijat.fi

sihteeri@salpausselannaisvoimistelijat.fi

************************************************************************************

LUOTETTAVAA APUA ARJESSA SELVIYTYMISEEN!

Teitä auttaa luotettava, joustava, iloinen, reipas ja ammattitaitoinen aviopari. Meille on tärkeää asiakaslähtöinen työskentely ja kodin kunnioitus. Olemme molemmat työskennelleet alalla yli 15-vuotta ja meille on kertynyt monipuolinen työkokemus ja vahva ammattitaito.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ.

Katja Kemppinen
p. 044 292 0079
-Palvelusetelit
-Saattamis- ja asiointiapu
-Ruoanlaitto, kauppapalvelu
-Koti- ja rakennussiivoukset sekä ikkunanpesut
-Pihatyöt esim. nurmikon- ja pensaiden leikkaus, kukkapenkkien hoito,  
haravointi
-Peseytymisessä avustaminen
-Lasten hoito
-Muut avustustyöt


Petri Kemppinen
p. 044 045 9779
-Kodin muutostyöt, apuvälineet esim. tukikahvat ja luiskat
-Rakennus, remontointi ja suunnittelupalvelut

Siirry Suvanto Caren sivustolle.

Suvanto Care


Suvanto® Hoiva auttaa läheisiä, hoivantarjoajia ja julkista sektoria mahdollistamaan laadukkaan hoivan kotona asumiseen tukea tarvitseville.

Suvanto on vahvasti hoivaprosesseja tukeva, älykkääseen teknologiaan perustuva palveluratkaisu, jota käytettäessä kaikki osapuolet hyötyvät. Pystyäksemme todentamaan Suvanto digihoivan hyödyt, olemme mallintaneet hoivaprosesseja uusiksi teknologiaa hyödyntäen. Uskomme, että pelkällä irrallisella teknologian tuottamisella, ei vaikuttavuutta saada aikaiseksi.

Väestömme ikääntyy, sille emme mahda mitään. Se mitä voimme tehdä, on hyödyntää teknologiaa, jotta ikäihmiset saavat asua omassa kotonaan, mikäli he niin haluavat.

OLLI GÖÖS
Myyntipäällikkö
olli.goos@suvantocare.fi
044 5266 940 www.suvantocare.fi

************************************************************************************'

Siirry Toimelan Palveluiden sivustolle.

Toimela palvelut

Se lämmin kotipalvelu

Toimela on vuonna 1999 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys.

Tavoitteena on tukea vanhuksia, eläkeläisiä ja lapsiperheitä kotona asumisessa. Palveluihimme kuuluu arkipäiväisten asioiden järjestämistä siivoustöistä kotipalveluihin.

Kotityöpalvelumme ovat kodin ja ihmisen arjen aputehtäviä, jotka hoidamme aina hymyssä suin.

Joko olet kuullut? 

Toimela toimii Padasjoella, Lahdessa, Hollolassa ja Asikkalassa!

Toimela ry, Tammitie 3, Padasjoki  

puh. 040 511 1121, email: info@toimelapalvelut.fi

www.toimelapalvelut.fi

************************************************************************************

Siirry Verve Lahden sivustolle.

Verve Lahti

Verve Lahti Järjestää kuntoutusta lapsille ja perheille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille.
Tarjoamme myös yksilöllisiä ja ryhmämuotoisia avokuntoutuspalveluita, tilapäishoitoa ja esteettömiä majoituspalveluita.
Palveluihimme voit hakeutua Kelan kuntoutuspäätöksellä, terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai lääkärin lähetteellä itse maksaen.

Ota yhteyttä: Verve Lahti, Launeenkatu 10, 15100 Lahti , p. 044 465 0598,  kuntoutus.lahti@verve.fi,  www.verve.fi/toimipaikat/verve-lahti.html

************************************************************************************

Siirry Wilson Coffeen sivustolle.

Wilson Coffee Oy

Meille on erittäin tärkeää, että tiedämme tarkasti kahvimme alkuperän ja pystymme varmistamaan kahvin korkean laadun ja takaamaan tuoreuden. Toiminnallamme kahvinviljelijät saavat paremman hinnan viljelemistään kahvipavuista, pystyvät luomaan perheilleen paremman tulevaisuuden, uskon huomiseen sekä paremmat viljely- ja elinolosuhteet.  Näin viljelijät pystyvät maksamaan lastensa koulunkäynnin sekä viljelemään jatkossakin maailman parhaita kahvipapuja. Juomalla Wilson Coffeeta mahdollistat osaltasi viljelijäperheiden lapsille paremmat koulutusmahdollisuudet.

Wilson Coffee Oy, Jumperinkatu 16, 15320 Lahti   Puh. 0400 843190

www.wilsoncoffee.fi

************************************************************************************