Omaishoitaja! Vastaa kyselyyn koronaepidemian vaikutuksista

7.12.2020

Omaishoitajaliitto on mukana Eurocarersin (Euroopan tason verkosto organisaatioille, jotka toimivat omaishoidon alueella) toteuttamassa kansainvälisessä kyselytutkimuksessa, jossa selvitetään koronaepidemian vaikutuksia omaishoitotilanteisiin ja omaishoitajien terveyteen, tukiverkostoihin ja talouteen sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden saatavuuteen sekä ansiotyön ja omaishoidon yhteensovittamiseen.

Vastaamalla autat Omaishoitajaliittoa ja jäsenyhdistyksiämme vaikuttamaan omaishoidon kehittämiseen erityisesti koronapandemian edellyttämällä tavalla kunnissa, kansallisesti ja myös EU:n tasolla. Pyydämme vastaukset 15.1.2021 mennessä. Kyselyyn on helppo vastata suomeksi tai ruotsiksi. Vastaaminen kestää noin 20 minuuttia. Vastaamisen voi halutessaan keskeyttää ja jatkaa myöhemmin. Mahdolliset kyselyä koskevat kysymykset voi osoittaa sähköpostilla osoitteeseen toimisto@omaishoitajat.fi

Tästä linkistä pääset vastaamaan

Kyselyn alussa on tarkempia ohjeita. Valitse kieliversio sivun ylälaidan kielivalikosta: suomi tai ruotsi (svenska/Finland). Kiitos, että autat omaishoitajien asemaan vaikuttamisessa!