Uusi kannattajajäsenemme AitoHoiva

22.8.2023

Hoidatko iäkästä omaistasi kotona? Kaipaatko tukea arjen haasteisiin?

Ota hoitoalan ammattlainen tueksesi. AitoHoiva tarjoaa sairaanhoitajan apua terveyteen ja hoivaan liittyvissä kysymyksissä. Teen luotettavia kotikäyntejä sekä sairaanhoidon tarpeisiin (mm.verikokeet, haavat, injektiot,lääkitys) että sijaistus- ja tukikäyntejä iäkkäitä omaisiaan hoitaville. Tarjoan myös säännöllisiä voinnin tarkistuskäyntejä, esim. muistisairaiile, tuoden lisäturvaa omaisille ja heidän läheisilleen.

AitoHoiva tarjoaa iäkkäille omaishoitajille sairaanhoitajan sijaistuskäyntejä kotiin sekä ohjausta ja neuvontaa haastaviin tilanteisiin, jotta voimavaroja riittäisi läheisestä huolehtimiseen. Tarjoan aitoa, kiireetöntä läsnäoloa sekä kokemuksen tuomaa huolenpitoa.  Arvokas vanhuus ja yksilöä kunnioittava hoito on hoivatyöni lähtökohtana. 
Palvelun sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan huomioiden asiakas kokonaisuutena. Palvelutarpeen kartoituskäynti on ilmainen.

AitoHoiva on Ikääntyneiden omaishoidontuen lakisääteisen vapaan palvelusetelituottaja, joten omaishoidon sijaistuksen kotona voi maksaa PHHYKY:n palveluseteleillä.

Toimialueena Orimattila,Lahti,Nastola. Muu Päijät-Häme sopimuksen mukaan.

Lisätietoa palveluista sekä hinnoista AitoHoivan kotisivuilta www.aitohoiva.fi tai 
p. 044-9771236/ sh Tiina Wahlfors
S-postiosoite tiina(at)aitohoiva.fi