OmaisOiva-kahvilat Lahdessa

klo 13–14.30, Päijänteenkatu 1, Lahti

Kahviloihin on mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä (Teams). Jos haluat osallistua kahvilaan etänä, ilmoittaudu mukaan info@phomaishoitajat.fi ja saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

22.4. Edunvalvonta ja pankkiasiointi läheisen puolesta 
Jos henkilö ei pysty itse hoitamaan asioitaan esimerkiksi sairauden tai vammautumisen vuoksi, on etsittävä ratkaisu, miten asioita hoidetaan hänen puolestaan. Edunvalvonnasta ja pankkiasioinnista läheisen puolesta kertomassa Helmi Säästöpankin pankkilakimies.

6.5. Tenan tuote-esittely 
Virtsankarkailu on yleinen vaiva, joka vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun. Laadukkaat virtsankarkailusuojat auttavat huolehtimaan ihon ja vaatteiden kuivuudesta käyttömukavuutta unohtamatta. Inkontinenssisuojia ja -tuotteita esittelemässä Tenan edustaja.

13.5. Vapaaehtoistoiminta omaishoitoperheiden tukena 
Tule kuulemaan YAMK-opinnäytetyöstä, jossa on tarkasteltu, miten omaishoitoperheitä voi tukea vapaaehtoistoiminnan keinoin.

Aamupuuro

Kevätkauden puuroaamut ovat 25.4. ja 30.5.

Yhteinen aamupuuro on mukava tapa aloittaa päivä. Tule puurolle vaihtamaan kuulumisia tai vain selailemaan rauhassa päivän lehteä. Aamupuurolla on myös mahdollisuus kysyä omaishoidosta tai tutustua yhdistyksen toimintaan omaishoitoperheiden tukena.

Maksutonta aamupuuroa on tarjolla yhdistyksen toimistolla (Päijänteenkatu 1, Lahti) joka kuukauden viimeinen torstai klo 9–11 välillä. Voit tulla puurolle yksin tai yhdessä hoidettavan läheisesi kanssa, yhteinen puurohetki on kaikille avoin.