OmaisOiva-kahvilat Lahdessa

yhdistyksen toimistolla (Päijänteenkatu 1)
maanantaisin klo 13-15. 

Voimaa musiikista! 3.4. 
Kahvilassa vierailulla StrongBows-yhtyeen muusikot klo 13–14 välisenä aikana. StrongBows on lahtelainen jousisoitinyhtye, jonka muusikot järjestävät kevään aikana maksuttomia musiikkituokioita omaishoitoperheille. Tarkoituksena on tuoda elävää musiikkia päijäthämäläisille omaishoitajille ja -hoidettaville, joiden on hankalaa lähteä konsertteihin ja tapahtumiin. Tule kuuntelemaan musiikkia, tutustumaan yhtyeeseen ja varaa halutessasi musiikkituokio kotiisi!

Kelan palvelut ja etuudet 17.4.
Kelasta voi saada palveluja ja etuuksia moneen eri elämäntilanteeseen. Kelan palveluasiantuntija kertomassa eläkettä saavan hoitotuesta ja Kelan korvaamista taksimatkoista. Tule kuulemaan ja kysymään!

Asiaa mielen hyvinvoinnista 8.5. 
Hyvä mielenterveys on voimavara, joka auttaa kohtaamaan arjen haasteita ja kokemaan elämän mielekkääksi. Mielen hyvinvointi tukee omaishoitajan selviytymistä myös elämäntilanteissa, joissa henkinen hyvinvointi kaipaa erityistä huomiota. Tule kuulemaan ja keskustelemaan mielen hyvinvoinnista, vierailijana FinFamin asiantuntija. 

Muistisairaan kohtaaminen 15.5. 
Muistisairaan ihmisen kohtaaminen voi tuntua haastavalta, sillä sairaus vaikuttaa vuorovaikutukseen. Kohtaamista helpottaa, kun ymmärtää muistisairauden oireita ja sen vaikutusta elämään. Muistisairaan kohtaamisesta kertomassa Päijät-Hämeen Muistiyhdistyksen asiantuntija.

Hoitotarvikejakelu ja Tenan tuote-esittely 29.5.
Hoitotarvikejakelun hoitaja kertoo vaippojen haun prosessista klo 13-14 välillä. Voit lähettää kysymyksesi etukäteen jaana.moilanen@phomaishoitajat.fi tai p. 0400 305 071 / Jaana.
Tenan inkontinenssisuojien- ja tuotteiden tuote-esittely klo 14-15 välillä.

Aamupuuro

Lämpimästi tervetuloa aamupuurolle toimistolle (Päijänteenkatu 1, Lahti) torstaiaamuisin (15.6. asti) klo 9-11 välillä!

Aamupuurolla voit tavata toisia omaishoitajia, keskustella omaishoidosta ja tutustua yhdistyksen toimintaan ja työntekijöihin. 

Puurolle voit tulla yksin tai yhdessä hoidettavan kanssa.

13.4.
Marko Torppala kertomassa senioreille suunnatusta Digitaito-projektistaan.

11.5. 
klo 10 ConCordis-kuoron esiintyminen. Esimakua su 23.4. klo 14 Harjula-salissa olevasta kuoron konsertista. Kuorossa esiintyy meille entuudestaan tuttu Marja Jäppinen.